Leto je spet naokrog …hitro, prehitro. Pa vendarle smo vsi veseli in srečni v pričakovanju najlepšega časa v letu. Za nekatere učence je to zadnji decembrski čas na OŠ Bakovci, za nekatere se je šele začelo in je prvi veseli december za njih.

Na naši šoli smo se zbrali, da počastimo nekaj lepih trenutkov naši državi ob njenem prihajajočem prazniku. V ponedeljek, 26. 12., bo »dan samostojnosti in enotnosti Republike Slovenije«. Ponosni smo na svojo državo, na svojo domovino. Zato smo v začetku današnjega dne pripravili proslavo ob pomembnem dogodku, ki nas čaka v prihodnjih dneh.

Učenci so z deklamacijami, petjem, igranjem in lepimi mislimi počastili naš pomemben dan, dan samostojnosti in enotnosti RS.

Po proslavi so učenci 9.a razreda presenetili s svojimi »navihanimi« idejami in nam pripravili čudovito zabavo ob prijetnih igrah, zabavnem tekmovanju in razživeli celotno šolo. Učenci in vsi zaposleni smo uživali ob pestrem, dinamičnem in veselem programu.

Dobesedno so nas pripravili za nadaljnje lepe, vesele in srečne trenutke, ki nas čakajo v krogu naših najdražjih v prihodnjih dneh.

Na koncu smo si vsi skupaj zaželeli vse dobro v letu, ki prihaja…..SREČNO!

Melita Potočnik